INDUSTRY

Längst bak i butiken hittar du hjärtat till den kreativa pulsen. I denna verkstad målar vi, tar fram nya designs, utför restaurering av möbler och skapar nya kostymer till vintage som har tappat manchetten. Vi sätter egen prägel på möbler för att greppa det personliga men ofta låter vi verken berätta sitt original.

EGEN DESIGN

På Tynningö, strax utanför Vaxholm, har vi vår stora verkstad. Där konstruerar vi beställningsjobben. Vi återbrukar olika material och detaljer som många slänger och inte ser något värde i. Trä, till exempel,  är ett fantastiskt material. Det är vackert, återvinningsbart, slitstarkt & förnybart.

SIDEBOARD, PLÅT

Våra sideboard är av solitt stål som skapar dynamik i ditt rum- oavsett om det är vardags, köks, hall eller sovrum.
Mått: 90 höjd + 90 bred+ 27,5 djup+ 12 mm järn
Pris 4100-3500:-
Annat mått på offert+ MYCKET MER

Vi kan utföra de flesta svetsjobb och får ofta specifika önskemål ifrån kunder som vi hittills alltid har kunnat designat och konstruerat. Goda referenser och större portfolio finns. Kontakta oss vid intresse gällande mått & önskemål så återkommer vi med offert. Allt är tillgängligt för produktion omgående.

REPHYLLA

Denna hylla gör vi helt efter dina önskemål. Självklart finns vi tillhands för rådgivning om så önskas. Med sin simpla desgin blir detta en unik och applicerbar möbel. Den fyller en tydlig funktion och förhöjer de flesta miljöer. Alla beslag är gjorda för hand, specifikt till varje enskild beställning.  (TIPS! Utmärkt som rumsavdelare) Pris på offert