AFFÄRSIDÉ

Vi erbjuder tjänster och verk inom inredning, styling & renovering.

VISION

Att inspirera ett ägandeskap över dina ytor med hjälp av vår kunskap, inspiration & service.

VÄRDEGRUND

Alltid överträffa förväntingar.
Innovativt tänkande.
Leenden

VAD ÄR SKOUT?

Det är med enorm tacksamhet som vi välkomnar er till Skout. Att inspirera, skapa & hjälpa människor är vår energikälla & vi lever på den kreativa processen. Verksamheten är uppbyggd på hållbarhet, kunskap, gedigenhet & en aura av okonstlat väsentlighetssinne. Att i näringslivet visa ansvar och engagemang är viktigt för oss. Detta speglas i:

  • vår inneboende välståndsskapande kraft
  • hållbar utveckling av nya varor, tjänster och processer
  • förvaltning av relationer

I PRESS:

VI SOM JOBBAR HÄR

Inredningsuppdragen drivs & utförs huvudsakligen av Lottie Ågren. Hon är inredare, kreatör, dekoratör samt scenograf.  Under hennes karriär har hon varit verksam i TV-branschen inom projektledning, innehåll, paketering och setting. De senaste 3 åren har hon jobbat som inredningsstylist, främst på H&M. Hennes skarpa färdigheter i försäljning, marknadsföring och profilering skapar rätt förutsättningar för att hjälpa er.

”Min passion ligger i skapandet & i mötet med andra människor. Att få tussa ihop dessa till uppdrag att ta sig ann med lyckade resultat.. Det är det jag är skapad för att göra. Och jag älskar det!”

Verksamheten hade inte varit någonting utan Alex Johansson. Utöver att vara Lotties högra hand och partner, är han företagets fog. Alex är mångfasetterad inom hantverksyrket och grundar mycket kärlek i estetiska detaljer där han också har sina färdigheter. Alex är den huvudsakliga skaparen av beställningsjobben. Han är den typen av person som aldrig har träffat en främling, bara vänner han inte mött än. För honom finns det inget tak på lösningar och ideér. Han är en klippa för ett lokaleri som Skout.

HÖRT FRÅN KUND

"
Jag har aldrig träffat en person som Lottie. Hon har en förmåga att hitta lösningar på allt och besitter en enorm kreativitet!/
 Jenny Å, Producent Aftonbladet