Behover av ett tryggt & inspirerande utrymme är mer än någonsin relevant!

INREDNINGSTJÄNSTER

Att inreda ett bostad inför försäljning och att planera ett hem att bo i bottnar i helt olika syften. Startplattan när vi inreder ett hem att trivas i är individens behov och förväntningar… Situationen i världen har tvingat hemmet att axla en större roll än vanligt. Det är här vi nu spenderar större delen av vår tid och det sätter, i sin tur, större krav på hemmets trygghet, funktion & estetik.

1,5 H INSPIRATIONSMÖTE MED LOTTIE

Baserat på en behovsanalys sammanställer Lottie ett lösningsorienterat inredningsförslag som vi går igenom i hemmet. Mötet är väldigt skräddarsytt men innefattar i regel färgsättning, möblering, belysningsanalys, materialval och helhetstänk. Vi bollar ideér och återkommer efter mötet med ett inredningsförslag + tillhörande inköpslista om så önskas.

Pris 4000 kr/ rum
> 850 kr / påbörjad timme

1,5H INREDNINGSKONSULTATION

Under en kortare och mer övergripande session ses vi på plats och samtalar. Konsultationen passar dig som gärna inreder själv men behöver bollplank eller hjälp på traven. Vi erbjuder yrkesprofessionalitet och kan bland annat hjälpa dig med möbelförslag, färganalys, belysning och andra lösningar. Du som kund för dina egna anteckningar under mötet.
 
Pris 2000 kr
> 850 kr / påbörjad timme

INREDNINGSHJÄLP

Tillsammans med oss kan du förverkliga dina idéer i ditt hem. Vi skräddarsyr del- och totallösningar. Första mötet ger ett tillfälle att lära känna. Det kickar igång drömmen och vi träffas på plats. Här går vi igenom ytornas grundförutsättningar och möjligheter. Analysen inkluderar behov, aktivitet, funktion och vision. Vi uppmärksammar områden, utmaningar kontra visioner och förväntningar. Detta ligger till grund för uppdragsbeskrivningen och den tillhörande offerten som vi erbjuder efter avslutat mötet.
Efter accepterad offert utformas ett inredningsförslag med tillhörande tidsplan.

Pris på offert

←VI ERBJUDER DIGITAL HJÄLP.

ALLA TJÄNSTER VERKAR 100% LIKA BRA DIGITALT! ALLT MATERIAL SOM VI BEHÖVER MAILAR DU ÖVER OCH VIA VIDEOLÄNK HJÄLPER VI DIG MED PLANERING, PROJEKTERING OCH INKÖP OM SÅ ÖNSKAS.

HOMESTYLING/HOMESTAGING

Inför en försäljning behöver hemmet visas från sin absolut bästa sida och attrahera rätt målgrupp. Bostadens unika egenskapet ska lyftas fram tillsammans funktioner, ytor samt detaljer. Inredningarna ska för målgruppen ingjuta värme, trygghet och har som syfte att väcka drömmen om att hitta hem. Allt detta är tillsammans en presentation vi erbjuder i flera olika nivåer; allt från konsultation, uppdateringar till fullmöbleringar av större ytor. Vad är dina behov?

Och precis som mäklararvodet är kostnaden för homestaging och homestyling avdragsgill i deklarationen.

1,5H KONSULTATION INFÖR FÖRSÄLJNING

Vi träffas i din bostad och ser över helheten. Fokus ligger på att förhöja hemmets och dess egenskaper med generella och effektiva förändringar med målgruppen i beaktande. Efter avslutat möte förmedlar vi konkreta förslag på eventuella åtgärder i bostaden. Du ansvarar därefter för bortplock, inköp samt färdigställande inför fotografering och visning om inget annat är avtalas.

Pris 2300 kr/tillfälle
> 850 kr / påbörjad timme

HOMESTYLING

Vi träffas i din bostad och går tillsammans med dig igenom rummen. Vi analyserar bostadens potential och förbättringar baserat på dess spekulanter och framtida köpare. Vi stylar sedan med ditt befintliga möblemang som kompletteras med enklare inredning såsom mattor, belysning, textilier, växter samt andra inredningsdetaljer.
Pris från 250 kr/kvm

 

HOMESTAGING

Denna tjänst är lämplig för tomma bostäder där inredning saknas.
Vårt syfte är att skapa symmetri genom hela bostaden för att förhöja spekulantens upplevelse. Vi inreder en full möblering med möbler, mattor, belysning, textilier, växter samt andra accessoarer och inredningsdetaljer och tar hänsyn till fastighetens arkitektur. På detta sätt lyfter vi lyhört fram bostadens inre kvaliteter med en tydlig plan & röd tråd.
Pris från 425 kr/kvm


Du vet väl att du kan tjäna
upp till 20% extra på att
 styla din bostad inför
försäljning?